Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Basketbal pro výběrovou tělesnou výchovu (KTS / BAV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / BAV - Basketbal pro výběrovou tělesnou výchovu, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Utkání v basketbalu2. Cvičení pro zlepšení ovládání míče3. Průpravné hry pro basketball4. Pohyb hráče v basketbalu.5. Uvolňování s míčem na místě a za pohybu6. Přihrávky používané v basketbalu7. Střelba a střelecké soutěže8. Testování základních herních činností jednotlivce9. Útočné kombinace10. Útočné kombinace11. Obranné kombinace12. Obranné kombinace13. Turnaj, utkání, streetball14. Turnaj, utkání v basketbalu

Získané způsobilosti

zvládnutí základů hry basketbal

Literatura

Velenský, M.:. Basketbal - herní trénink, kondiční trénink, technika, taktika. Praha: Grada publishing. 1999. Buceta,J.M. et al. Basketball for players:guildlines for coaches. Madrid: EABC. 2000. Velenský,M.:. Pojetí basketbalového učiva pro děti a mládež. Praha: Karolinum. 2008. Pravidla basketbalu (od.1.9.2006). Velenský,M. et al. Průpravné hry. Praha: Karolinum. 2005.

Požadavky

Žádné

Garant

Mgr. Zdeněk Tomšíček

Vyučující

Bc. Marek KosMgr. Zdeněk Tomšíček