Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie a didakt. basketbalu a volejbalu (KTS / BAVO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / BAVO - Teorie a didakt. basketbalu a volejbalu, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Útočné kombinace v basketbalu2. Obranné kombinace v basketbalu3. Pravidla basketbalu4. Rozhodování v basketbalu5. Vedení družstva v zápasu6. Opakovací hodina7. Plnění zápočtových požadavků8. Útočné kombinace ve volejbalu9. Obranné kombinace ve volejbalu10. Pravidla volejbalu11. Rozhodování ve volejbalu12. Vedení družstva v zápasu13. Opakovací hodina14. Plnění zápočtových požadavků

Získané způsobilosti

Zvládnutí základních dovedností a znalostí z basketbalu a volejbalu. Student je schopen pracovat jako asistent učitele, trenéra.

Literatura

Velenský, M. Basketbal - praktická cvičení pro školní TV, UK, Praha. 1994. Velenský, M. Basketbal - základní program aplikace.., Svoboda, Praha. 1998. Velenský, M. :. Basketbal: herní trénink, kondiční trénink, technika, taktika. Praha: Grada Publishing, 1999. Pravidla basketbalu (platná od 1. 9. 2006). Praha: ČBF. Ejem,M. Pravidla volejbalu. Přerov: Tabara., 2001. Štěpánek,R. S míčem na vrchol. Praha: Golem, 1996. Příbramská,A. Volejbal. FTVS:UK, 1996. Haník,Z., Lehnert,M. Volejbal 1. Praha: ČVS. Mulin,Ch., Coleman,B. Young basketball player. Champaign: Human Kinetic, 1996.

Požadavky

Aktivní účast ve výuce v plném rozsahu předmětu. Splnění testů z basketbalu a volejbalu..

Garant

Mgr. Zdeněk Tomšíček

Vyučující

Mgr. Zdeněk Tomšíček