Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výběr. seminář bruslení a ledního hokeje (KTS / BLHV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / BLHV - Výběr. seminář bruslení a ledního hokeje, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

. Rozdělení do skupin, seznámení s bezpečnostními předpisy, obsahem předmětu a zápočtovými požadavky.2. Rozdělení do stálých družstev, seznámení se základními pravidly hry, rozcvičení, diagnostická hra.3. Nácvik HČJ - způsoby uvolňování hráče bez puku, technika vedení míčku, hra.4. Nácvik HČJ - uvolňování hráče s pukem, přihrávky na místě a v pohybu, hra.5. Hra (turnajovým způsobem).6. Nácvik HČJ- obsazování hráčů,střelba z krátké a střední vzdálenosti, hra.7. Nácvik HČJ - střelba a její nácvik.8. Hra (turnajovým způsobem).9. Nácvik ÚHK - herní kombinace založené na přihraj a běž, clonění, hra.10. Nácvik OHK - herní kombinace založené na přebírání, proklouzávání , hra.11. Hra (turnajovým způsobem).12. Nácvik HS - systém rychlého protiútoku, obranný systém proti rychlému protiútoku.13. Hra (turnajovým způsobem).14. Vyhodnocení a udělování zápočtů.

Získané způsobilosti

Samostatně plánovat a vést výuku ledního hokeje.

Literatura

Dědič, J.:. Krasobruslení. Praha: Olympia. 1985. Bukač, L. Lední hokej, Olympia, Praha. 1990. Kostka, V. a kol. Teorie a didaktika ledního hokeje, SPN, Praha. 1986. Šafařík, V., Januš, B., Kostka, V., Sedláčková, M. Teorie a metodika bruslení, SPN, Praha. 1985.

Požadavky

Znalost základních pravidel ledního hokeje.

Garant

PhDr. Radek Vobr, Ph.D.