Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cykloturistika výběrová (KTS / CYKV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / CYKV - Cykloturistika výběrová, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Základy bezpečnosti cyklisty v silničním provozu.2. Oprava a údržba kola.3. Správný výběr kola.4. Plánování cyklistického výletu.5. Využití bezpečnostních pomůcek.6. Cyklistický výlet podle připravené trasy.7. Cyklistický výlet podle připravené trasy.8. Cyklistický výlet podle připravené trasy.9. Cyklistický výlet podle připravené trasy.10.Cyklistický výlet podle připravené trasy.11. Možné druhy tréninku rychlosti vytrvalosti.12. Fartlek.13. Využití sportestrometrie ke kalibraci individuální zátěže.14. Zápočtová hodina.

Získané způsobilosti

Zvládnutí jízdy na kole ve skupině a plánování procesu na zvýšení osobní kondice. Praktické vedení skupiny při výletu na kole.

Literatura

Landa, P.:. Cyklistika. Praha: Grada. 2005. Cihlář, J.:. Cyklistika pro každého. Praha: Olympia. 1991. Hrubíšek, I.:. Horské kolo od A do Z. Praha: Sobotáles. 1999. Landa, P. & Lišková, J.:. Rekreační cyklistika. Praha: Grada. 2004. Neuman, J.:. Turistika a sporty v přírodě. Praha: Portál. 2000.

Požadavky

Aktivní účast v hodinách.

Garant

PaedDr. Gustav Bago, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Gustav Bago, Ph.D.doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc.