Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika TV pro SŠ (KTS / DTVSM)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / DTVSM - Didaktika TV pro SŠ, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Vývoj didaktiky školní tělesné výchovy2. výzkum v didaktice tělesné výchovy.3. Projekty výchovy a vzdělávání ve školní tělesné výchově4. Žák ve výchovně vzdělávacím procesu tělesné výchovy5. Formativní a informativní složka ve výchovně vzdělávacím procesu6. Motorické učení - teorie7. Tělesná zdatnost ve školním pojetí-8. Osobnost učitele tělesné9. Vyučovací činnost učitele tělesné výchovy10. Režim učení.11. Organizační formy vzdělávání a výchovy ve školní tělesné výchově,12. Podmínky výchovy a vzdělávání ve školní tělesné výchově13. Alternativní přístupy k pohybovým činnostem.14. RVP pro SŠ z Tv.

Získané způsobilosti

Student je schopen v praxi uplatnit obecné principy vyučování tělesné výchovy na střední škole

Literatura

Rychtecký, A., Fialová, L. Didaktika školní tělesné výchovy, Karolinum, Praha. 1998. Schmidt, R. A. Motor learning and performance. Champaign, I11: Human Kinetics. 1991. Jeřábek, J. et al. Rámcový vzdělávací program pro gymnázia. Praha: VÚP. 2007. Dovalil, J. a kol. Výkon a trénink ve sportu. Praha: Olympia. 2005.

Požadavky

Zvládnout teorii vyučování tělesné výchovy na střední škole

Garant

PaedDr. Gustav Bago, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Gustav Bago, Ph.D.