Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kanoistika výběrová (KTS / KANV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / KANV - Kanoistika výběrová, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1-2. Seznámení s náplní výuky, zápočtové požadavky, bezpečnost při vodních sportech, kanoistické rozcvičení3-4. Technika pádlování a ovládání lodě (C1), krátká vyjížďka po Malši či Vltavě,hry na vodě5-6. Technika pádlování a ovládání lodě (C2), krátká vyjížďka po Malši či Vltavě,hry na vodě7-8.Technika pádlování a ovládání lodě (C2), krátká vyjížďka po Malši či Vltavě, hry na vodě9-10. Technika pádlování a ovládání lodě (C2), krátká vyjížďka po Malši či Vltavě, hry na vodě11-12. Technika pádlování a ovládaní lodě (K1), krátká vyjížďka po Malši či Vltavě13-14. Zápočtová hodina

Získané způsobilosti

Absolvent předmětu by měl být schopen vysvětlit a předvést správnou techniku jízdy na kánoi a kajaku (C1,C2,K1) a vést skupinu při výletu na lodi.

Literatura

Doležal,T., Kodeš, J., Vambera, J.:. Kanoistika a vodní turistika. Praha: Univerzita Karlova. 1983. Bílý, M., Kračmar, B., Novotný, P.:. Kanoistika. Praha: Grada. 2001. Doležal, T. a kol.:. Základy kanoistiky a vodní turistiky. Praha: Univerzita Karlova, 1991.

Požadavky

Aktivní účast v hodinách. Výuka probíhá ve 2-hodinových blocích v druhé polovině semestru.

Garant

Mgr. Kristýna Gregrová

Vyučující

Mgr. Martin BuchtelMgr. Kristýna Gregrovádoc. RNDr. Vladimír Psalman, Ph.D.