Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kurz - Funkční australský trénink (KTS / KFAT)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / KFAT - Kurz - Funkční australský trénink, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Seznámení s náplní výuky a zápočtovými požadavky2.Práce s vlastní váhou těla- statické posilování3.Správná technika běhu s doplňkovým cvičením4.Ukázka skupinového kruhového tréninku v přírodě5.Ukázka skupinového kruhového tréninku v posilovně6.Správná technika boxerských úderů, postoje a práce těla7.Kondiční trénink- bosu8.Kondiční trénink- švihadla9.Kondiční trénink- medicinbaly10.Kondiční trénink- gymball, overball11.Kondiční trénink- box12.Kondiční trénink- balanční pomůcky13.Skupinový trénink14.Zápočtové požadavky

Získané způsobilosti

fyzická zdatnost

Literatura

Neuman,J.:. Cvičení a testy obratnosti, vytrvalosti a síly. Praha: Portál. 2003. Stoppan, J.:. Encyklopedia of Musle and Strength.Champaign: Humen Kinetice 2006. Krištofič, J.:. Gymnastická průprava sportovce . Praha: Grada. 2003. Krištofič, J.:. Gymnastika pro kondiční a zdravotní účely.Praha: ISV 2000. Roberts, M.:. 90-day fitnessplan. London: Dorling Kindersley. 2001.

Požadavky

aktivní účast

Garant

Mgr. Petr Požárek

Vyučující

Mgr. Petr Požárek