Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kurz vysokohorského lyžování a carvingu (KTS / KLC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / KLC - Kurz vysokohorského lyžování a carvingu, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

TEORIE - 4 hod.PřednáškyTechnika a metodika sjezdových disciplín - 1 hod.Současné trendy v lyžařské výzbroji - 1 hod.SeminářeTechnika a metodika sjezdových disciplín - 2 hod.PRAXE - 36 hod.Nácvik a zdokonalování rozšiřujících lyžařských dovedností, aplikace různých druhů oblouků na sjezdových tratích a v terénu, modelovaný nácvik slalomových oblouků a oblouků pro obří slalom.Celkem - 36 hod.

Získané způsobilosti

Kurz vysokohorského lyžování a carvingu je zaměřen na získání rozšiřujících dovedností a s nimi spjatých vědomostí v oblasti moderních a v současnosti velmi rozšířených forem lyžování. Využití - organizace a vedení lyžařských zájezdů žáků.

Literatura

Štumbauer, J., Vobr, R. Carving. Č.Budějovice: KOPP. Kuchler, W. Carving, Neuer Spass am Skifahren. Hamburg: Reinbeck. Částka,K., Kolovská,I., Votík, J. Jak dokonale zvládnout carving. Praha: Grada. Štumbauer, J., Vobr, R. Moderní lyžování. Č.Budějovice: KOPP. Benešová,D., Štumbauer, J. Školní lyžování II. Sušice: dr.Rebstöck.

Požadavky

Aktivní účast v kurzu. Rozšiřující lyžařské dovednosti ze sjezdového lyžování

Garant

doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc.

Vyučující

doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc.