Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Korfbal (KTS / KRFV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / KRFV - Korfbal, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Utkání v korfbalu2. Cvičení pro zlepšení ovládání míče3. Průpravné hry pro korfbal4. Pohyb hráče v korfbalu.5. Uvolňování bez míče6. Přihrávky používané v korfbalu7. Střelba a střelecké soutěže8. Testování základních herních činností jednotlivce9. Útočné kombinace10. Útočné kombinace11. Obranné kombinace12. Obranné kombinace13. Turnaj, utkání, monokorfbal14. Turnaj, utkání v korfbalu

Získané způsobilosti

Základní znalost pravidel hry korfbal.

Literatura

Wal, H.:. Basisboek Korfbaltrainingen. Leeuwarden: Wielsma BV. 1993. Šebrle, Z.:. Méně známé pohybové a sportovní hry. České Budějovice: PF JU. 2000. Kolář, P.:. Mladé sporty. Praha: ČASPV. 1995. Šebrle, Z.:. Známé i méně známé pohybové a sportovní hry. České Budějovice: Pedagogické centrum. 2004. Wal, H.:. 1001 Korfbaloefeningen. Leeuwarden: Wielsma BV. 1993.

Požadavky

žádné

Garant

doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc.

Vyučující

Petr Pešák