Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá pedagogická praxe (KTS / NSPZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / NSPZ - Souvislá pedagogická praxe, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

12 hod. hospitace24 hod. výstupy

Získané způsobilosti

Student po absolvování předmětu bude schopen samostatné vyučovací činnosti, umí uplatnit teoretické znalosti, pohybové i komunikativní dovednosti. Bude schopen sestavit, organizovat a vést vyučovací jednotky tělesné výchovy nejen v povinné, ale i v zájmové oblasti tělovýchovy. Dále bude schopen zhodnotit efektivitu výuky, rozpoznat didaktické styly, způsoby hodnocení žáků a dokáže vložit do hodin TV výchovný aspekt. Je schopen aktivně se zapojit do dění školy daného typu.

Literatura

Rychtecký, A., Fialová, L. Didaktika školní tělesné výchovy, Karolinum, Praha. 1998. Tupý, J. (Ed.) a kol. Tělesná a sportovní výchova, SPN, Praha. 1990. Mužík, L., Krejčí, M. Tělesná výchova a zdraví, Hanex, Olomouc. 1997.

Požadavky

Naučit se řešit konkrétní situace při vyučování i v mimoškolní činnosti žáků. Poznat průběh pedagogických rad, schůzek předmětových komisí, schůzek s rodiči žáků. Získat komunikativní dovednosti.

Garant

PaedDr. Ludvík Michalov, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Ludvík Michalov, Ph.D.