Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Podvodní hokej (KTS / PH)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / PH - Podvodní hokej, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod (vybavení, pravidla, základní pohybová cvičení)2. Technika plavání s ABC (pod a nad vodou, zanořování)3. Technika ovládání puku4. Obrana / Útok5. Kooperace, týmová hra, taktika, pozice6. Skupinové a týmové cvičení, hra7. Skupinové a týmové cvičení, hra8. Skupinové a týmové cvičení, hra9. Skupinové a týmové cvičení, hra10. Skupinové a týmové cvičení, hra11. Skupinové a týmové cvičení, hra12. Skupinové a týmové cvičení, hra13. Skupinové a týmové cvičení, hra14. Zápočtový týden

Získané způsobilosti

Absolvent kurzu PH by se měl stát rovnocenným hráčem podvodního hokeje na klubové úrovni s možností následného aktivního zapojení v klubu UWH Serrasalmus.

Literatura

Oficiální literaturou pro podvodní hokej jsou pravidla sepsaná Světovou Konfederací Podvodních Sportů (CMAS), která jsou volně ke stažení na stránkách organizace: http://www.cmas.org/hockey/j-Official literature for underwater hockey is represented by rules that were draw up by World Underwater Federation (CMAS). Rules are freely available at the organizations web pages: http://www.cmas.org/hockey/j.

Požadavky

Aktivní účast ve výuce a cvičeních.

Garant

doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc.

Vyučující

Mgr. Jiří Richta