Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář pálkovacích her (KTS / PHS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / PHS - Seminář pálkovacích her, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Charakteristika a význam pálkovacích her2. Názvosloví pálkovacích her -softball - nácvik nadhozu a odpalu3. Softball - obsazování met, taktika hry v poli4. Softball - řízená hra5. Softball - pomůcky pro hru, použití ve hře6. Pravidla hry - hra7. Průpravné hry pro softball8. Hra - utkání, rozhodování9. Hra - utkání, rozhodování10. Softball slowpitch - pravidla, odlišnosti ve hře, hra11. Kroket - pravidla, technika hry, hra12. Kroket - hra13. Softball - turnaj družstev -14. Zápočty - písemný test z teorie pálkovacích her

Získané způsobilosti

Student po absolvování předmětu získá teoretické znalosti a praktické dovednosti z pálkovacích her. Bude je schopen organizovat, rozhodovat a využívat podle podmínek v zájmové TV.

Literatura

Žiga, L. - Mikuš, M. Menej známe pohybové a športové hry. Prešov, Metodické centrum. 1995. Kolář,P. Mladé sporty. Praha: ČASPV., 1995. Táborský,F. Sportovní hry II. Praha: Grada. 1988. ŠEBRLE,Z. Známé i méně známé pohybové a sportovní hry. Č. Budějovice: Pedagogické centrum, 2004.

Požadavky

Test zjištění úrovně znalostí pravidel

Garant

Mgr. Petr PožárekMgr. Zdeněk Tomšíček