Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie a didak. cykloturis. a spor.v př. (KTS / TSP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / TSP2 - Teorie a didak. cykloturis. a spor.v př., Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Pěší turistika - 8 hodin2. Cykloturistika - 123. Táboření- 12 hodin4. Drobné hry v přírodě- 6 hodin5. Orientační běh - 6 hodin6. Ekologické aspekty pobytu v přírodě - 4 hodiny7. Obecné činnosti a dovednosti spojené s pobytem v přírodě - 4 hodiny

Získané způsobilosti

Absolvent je schopen vést a řídit děti či dospělé při provádění pohybových aktivit prováděných v přírodě.

Literatura

Kos, J., Zapletal,V.:. Cvičení v přírodě. Praha: Olympia. 1980. Landa, P. Cyklistika. Praha: Grada., 2005. Cihlář, J. Cyklistika pro každého, Olympia, Praha. 1991. Neuman, J.:. Dobrodružné hry a cvičení v přírodě. Praha: Portál. 1998. Hrubíšek, I. Horské kolo od A do Z, Sobotales, Brno. 1994. Dvořák, F., Sýkora, B. Orientační hry a soutěže, orientační běh, SPN, Praha. 1980. Hnízdil,J., Kirchner,J. Orientační hry nejen do přírody. Praha: Grada., 2004. Hnízdil,J., Kirchner, J. Orientační sporty. Praha:Grada., 2005. Landa,P., Lišková,J. Rekreační cyklistika. Praha: Grada., 2004. Neuman, J.:. Turistika a sporty v přírodě. Praha: Portál 2000. Sýkora, F. Turistika a sporty v přírodě, SPN, Praha. 1986.

Požadavky

aktivní účast ve výuce

Garant

PaedDr. Gustav Bago, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Gustav Bago, Ph.D.PaedDr. Ludvík Michalov, Ph.D.