Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce I (KTS / UBP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KTS / UBP1 - Bakalářská práce I, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvod do výzkumu v tělesné výchově2. Použití literatury při vývoji problému3. Presentování problému4. Formulování metody5. Seznámení s estetickými koncepty6. Vztahy mezi proměnnými7. Rozdíly mezi skupinami8.-10. Typy výzkumu11. Měření (validita, reliabilita, atd.)12. Sepsání výzkumné zprávy13.-14. Publikační manuál

Získané způsobilosti

Absolvent má přehled o formách a metodách vědecké práce v oblasti kinantropologie, o struktuře vědecké práce v oblasti kinantropologie.

Literatura

Frömel, K.. Kompendium psaní a publikování v kinantropologii. Olomouc: UP. 2002. Hendl, J. Přehled statistických metod zpracování dat. Praha: Portál, 2006. ISBN 80-7367-123-9.Thomas, J. R. & Nelson, J. K. :. Research Methods in Physical Activity. Champaign: Human Kinetics.1996. Vincent, W. J. Statistic in kinesiology. Champaign: Human Kinetic. 1995. Hendl, J. Úvod do kvalitativního výzkumu. Praha: Karolinum, 1997.

Požadavky

Aktivní účast v seminářích, sdělení studenta k jednomu tématu

Garant

doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc.