Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Malba VIII (KVV / MALU8)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVV / MALU8 - Malba VIII, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Stanovení výtvarného uměleckého projektu, jeho tvůrčího záměru a podmínek realizace.2. Ideové studie projektu ve vztahu k určenému prostředí (architektuře).3. Nástin řešení projektu a možných ideových variant díla (projektu).4. Tvorba a zpracování technických a technologických variant projektu.5. Tvorba a zpracování výtvarně technických studií pro realizaci projektu.6. Stanovení technologie a ekonomie realizace projektu.7. Tvorba dílčích výtvarně ideových studií v nedefinitivním materiálu.8. Tvorba dílčích výtvarných studií v definitivním materiálu a stanoveném měřítku.9. Tvorba celkové výtvarné studie ve stanoveném měřítku.10. Realizace výtvarného díla (projektu) v nedefinitivním materiálu.11. Realizace výtvarného díla (projektu) v definitivním materiálu.12. Umístění výtvarného díla (objektu) do určeného prostředí a jeho zabezpečení.13. Posouzení vztahu realizovaného výtvarného díla k určenému prostředí.14. Zpracování dokumentace realizace díla (projektu).

Získané způsobilosti

Absolvent osvědčí tvůrčí schopnost realizace náročného výtvarného díla (projektu) pro architektonické prostředí.

Literatura

Collier, G. Form, space and Vision. London, Thames and Hudson. 1963. L. da Vinci. Úvahy o malířství. Praha, Žikeš. 1941. Crhák, F. - Kostka, Z. Výtvarná geometrie. Praha, SPN. 1967.

Požadavky

Kvalifikované zvládnutí všech výtvarně technických prostředků realizace výtvarného díla.

Garant

MgA. Petr Brožka

Vyučující

MgA. Petr Brožka