Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce II (KZV / BAP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KZV / BAP2 - Bakalářská práce II, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky a semináře:1. Teoretický základ bakalářské práce.2. Vyhledávání literárních pramenů.3. Obsahová analýza.4. Odborné literatury vztahující se k tématu práce.5. Postup při definování základních pojmů.6. Opakování.7. Grafická a formální stránka závěrečné bakalářské práce.8. Formulování problémových okruhů9. Východiska praktické (empirické) části závěrečné bakalářské práce.10. Statistické zpracování dat.11. Interpretace výsledků a diskuse k nim.12. Závěry a doporučení pro praxi.13. Opakování.14. Zápočtová hodina.Podmínky pro vykonání zkoušky: Aktivní účast ve výuce, seminární práce.

Získané způsobilosti

Sepsání odborného textu, bakalářské práce

Literatura

Hrabal, V. Pedagogicko-psychologická diagnostika žáka. Praha, SPN, 1989. Hendl, J. Úvod do kvalitativního výzkumu. Praha: Karolinum, 1997. Skalková, J. Úvod do metodologie a metod pedagogického výzkumu. Praha, 1983. Pelikán, J. Základy empirického výzkumu pedagogických jevů. Praha: Karolinum, 1998.

Požadavky

Aktivní účast ve výuce, seminární práce.

Garant

doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.

Vyučující

doc. PaedDr. Milada Krejčí, CSc.