Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Poetoterapie (KZV / POEK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KZV / POEK - Poetoterapie, Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Vnímání krásy a její interpretace.2. Pozorování při verbální i nonverbální komunikaci3. Zdravotní potíže při velké psychické zátěži4. Genofond a okolnosti při dušením vývoji člověka5. Psychologie mládí, dospělosti a stáří6. Starověká filosofie pojetí člověka7. Verbální terapie.8. Koncentrované myšlení, veršování9. Pochopení pravdy10. Uklidnění mysli četbou a poslechem11. Vyjádření pocitů ve vlastním citátu12. Vlastní prezentace13. Vlastní prezentace14. Zápočty.

Získané způsobilosti

student JU

Literatura

A další podle pokynů vyučujícího. Oulehla, M.:. Cesta k pochopení, lásce a zdraví. Pelhřimov: Nová tiskárna 2009. Bartoňová, M.:. Podněty k chápání jógy a života. Praha: TJ Sparta 1988. Svoboda, P.:. Poetoterapie. Praha: Olympia 2007. Oulehla, M.:. Sen o pravdě. Pelhřimov: Nová tiskárna 2010.

Požadavky

90% účast v seminářích a aktivní projev ve výuce

Garant

MUDr. Milan Oulehla