Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Plánování a reg.rozvoj cest.ruchu a rek. (KZV / RUCHK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KZV / RUCHK - Plánování a reg.rozvoj cest.ruchu a rek., Pedagogická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky a semináře:Alternativnímu působeníParticipaci v systémech státní správyRozvoj agentur ve strukturách EUDefinice, potenciály území pro rozvoj oboru výchovy pro zdravíDefinovat možnosti výchovy ke zdraví pro rozvoj územíOpakováníRozvoje cestovního ruchuRozvoje rekreaceAnalýza potenciálů a následnou syntézu vedoucí k vytváření aktivačních nástrojů regionálního rozvoje cestovního ruchu a rekreace.Ekonomické teorie spojené s problematikou regionálního rozvojeUspořádáním cestovního ruchu jako hospodářského odvětvíAlternativní formy podpory i rozvoje výchovy ke zdraví.OpakováníZápočtová hodina

Získané způsobilosti

Schopnosti využití cestovního ruchu při tvorbě rozvojových projektů zaměřených na podporu výchovy ke zdraví

Literatura

Malá, V. Cestovní ruch (Vybrané kapitoly), VŠE, Praha. 1999. Štěpánek, V., Kopačka, L., Šíp, J. :. Geografie cestovního ruchu. Kartolinum. Univerzita Karlova, Praha, ISBN: 80-246-0172-9, 228 str., 2000. Blažek, J., Uhlíř, D. :. Teorie regionálního rozvoje. Karolinum, Univerzita Karlova Praha, ISBN 80-246-0384-5 , 209 str., 2002. Kašpar, J. :. Vybrané kapitoly z ekonomiky cestovního ruchu, SPN Praha, 134 s., 1986.

Požadavky

Aktivní účast v praktické výuce, seminární práce.

Garant

Mgr. Zuzana Kornatovská, Ph.D., DiS.

Vyučující

Mgr. Zuzana Kornatovská, Ph.D., DiS.