Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět English for Erasmus students (OJZ / 540)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OJZ / 540 - English for Erasmus students, Přírodovědecká fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah cvičení:Kurz je založen na principech autonomního učení. Studenti pod vedením učitele samostatně plánují, určují si cíle a rozhodují ve kterých důležitých oblastech se potřebují zlepšit. Jsou rovněž zapojeni do hodnocení procesu učení i dosažených výsledků. Studenti zlepšují své jazykové dovednosti v závislosti na svých individuálních potřebách a stávají se více nezávislými a spontánními uživateli jazyka.

Literatura

Anna Uhl Chamot, National Capital Language Center Georgetown University, George Washington University Center for Applied Linguistics. Developing Autonomy in Language Learners. From Here to Autonomy. Leena Karlsson, Felicity Kjisik & Joan Nordlund, Yliopistopaino, Helsinki University Press,1997.

Požadavky

Periodicita: předmět běží každý akademický rokProgram kurzu zahrnuje skupinovou a individuální práci a individuální konzultace.

Garant

Mgr. Klára Pavlínová

Vyučující

Mgr. Zuzana KovářováMgr. Klára Pavlínová