Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Řízení projektu II. (UAI / 616)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UAI / 616 - Řízení projektu II., Přírodovědecká fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky rozvinou znalosti základního kursu a na praktických ukázkách se zaměří na:druhy problémů a možnosti jejich řešeníprojektově řízená organizacesystémové přístupy v řízení projektů, projekt managementprohloubení metodik řízení projektů (postupy, etapy, organizační a personální práce)nástroje pro hodnocení ekonomické efektivnosti projektů,nástroje pro řízení a sledování projektůplánování projektů ve vazbě na strategické cíle organizaceřízení rizikbezpečnost projektůsledování kvality projektů (ISO 20001, ISO 27000)dokumentace

Literatura

ŘÍHOVÁ,Zora.:. Informační zabezpečení a organizační změny, 1996. SVATÁ,Vlasta.:. Projektové řízení v podmínkách ERP systémů, 2002. DOUCEK, Petr:. Řízení projektů informačních systémů, 2006. LANGERHORST, R.P. - TURNER, W.S :. SDM - System Development Methodology, 1987.

Požadavky

Periodicita: kurz je nabízen v každém akademickém roce.

Garant

doc. Ing. Zora Říhová, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Zora Říhová, CSc.