Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Programování iPad/iPhone (UAI / 652)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UAI / 652 - Programování iPad/iPhone, Přírodovědecká fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz je postaven na práci v počítačové učebně a přímem procvičování látky v malém kolektivu.1. Introduction to Cocoa Touch, Objective-C, Tools, and MVC2. Building a Simple Calculator3. Objective-C and Foundation Frameworks4. Foundation and Memory Management5. Protocols and Views6. Application & View Controller Lifecycle, Navigation Controller7. More Controllers of Controllers, iPad, Universal Applications8. Gesture Recognizers9. Image View, Web View, and Scroll View10. Hacks to Go From Idea to #111. Table View12. Persistence13. Core Data and Table Views14. Blocks and Multithreading15. Core Location and Map Kit16. Editable Text, Modal View Controllers, and View Animation17. Core Motion, Segmented Control, and Alerts18. Media19. Accessibility on iOS: Make an App for Everyone20. Student's works

Literatura

Stránky firmy Apple (http:// www.apple.com) / Information from page http://www.apple.com and apple s e-book.

Požadavky

Periodicita: kurz je nabízen v každém akademickém roce.Studenti dostávají průběžně každý měsíc větší úkoly pro samostatné řešení. Předmět vrcholí semestrální prací.

Garant

Ing. Václav Novák, CSc.

Vyučující

Ing. Václav Novák, CSc.