Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktikum prezentačních dovedností (UAI / 721)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UAI / 721 - Praktikum prezentačních dovedností, Přírodovědecká fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

o Zásady správné prezentace, příprava obsahu prezentace, technické prostředky pro prezentacio Analýza vlastních předpokladů pro úspěšnou prezentacio Příprava prezentace - rozbor základních otázek před prezentacío Vytvoření elektronické prezentace v MS Powerpointu, šablony, předvolby snímku, animace v prezentaci, časování prezentace, multimediální objekty v prezentacio Verbální a neverbální komunikaceo Nácvik dovednosti prezentovato Přesvědčivé vystupování, jak vzbudit zájemo Tréma a její úspěšné zvládnutío Umění odpovídat na otázkyo Obsah prezentaceo Umění přesvědčito Systém výběru aktivních posluchačůo Výběr prezentačních prostředkůo Nácvik dovednosti improvizaceo Trénink modelových situacíSoučástí kurzu rovněž bude brainstorming nad videonahrávkami prezentací jednotlivých studentů.

Literatura

Wieke, T. Prezentace : jak překonat obvyklé problémy a působit přesvědčivě, Praha, Grada, 2006,ISBN 80-247-682-8. Koegel, TJ. Špičková prezentace : jak zaujmout a přesvědčit posluchače, Brno, Computer Press, 2009,ISBN 978-80-251-2008-8.

Požadavky

MS Office - PowerpointPeriodicita: kurz běží v každém akademickém roce.

Garant

doc. Ing. Zora Říhová, CSc.