Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Řízení projektů a jejich ekonomika (UAI / 729)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UAI / 729 - Řízení projektů a jejich ekonomika, Přírodovědecká fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah přednášky:Kurz se zabývá řízením projektů zaměřených na tvorbu nebo implementaci plikačního programového vybavení. Je rozdělen na dvě části: v rámci první části se prezentují obecné zásady řízení a metodiky projektů ICT; ve druhé části se kurz zaměřuje na modifikace a specifika řízení projektů implementace standardních podnikových informačních systémů (systémů ERP - Enterprise Resource Planning) a architektur SOA.

Literatura

Doucek: Řízení projektů informačních systémů, 2004, Professional Publishing . Hares, Royle: Measuring the Value of Information Technology, 1994 . Langerhors, Turner: SDM - System Development Mthodology, 1987 . PMI - PMBOK. Prince2. Svatá: Projektové řízení v podmínkách ERP systémů, 2007, Economia. User´s guide: Microsoft Project Manager, 1991 .

Požadavky

Periodicita: v každém akademickém roce.Kurz v roce 2009/10 výjiměčně neběžíStudijní pomůcky:Microsoft Project Manager www.sap.com www.micr.cz Svatá: Projektové řízení v podmínkách ERP systémů, 2007, Economia Doucek: Řízení projektů informačních systémů, 2004, Professional Publishing

Garant

doc. Ing. Zora Říhová, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Zora Říhová, CSc.doc. Ing. Zora Říhová, CSc.