Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obhajoba bakalářské práce (KFI / OBHB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KFI / OBHB - Obhajoba bakalářské práce, Teologická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět nesestává z rozvrhované výuky, studenti si volí z nabízených termínů vypsaných pro obhajoby závěrečných prací (květen/červen, nebo srpen/září). Podrobný harmonogram obhajob následně sestavuje studijní oddělení na základě požadavků předsedů jednotlivých zkušebních komisí.

Získané způsobilosti

Student prokáže schopnost prezentovat výsledky vlastní práce, vyjádřit se k podstatným podnětům posudků práce, reflektovat je a výstižně zodpovědět na relevantní dotazy komise.

Literatura

VEBER, T. - BAUMAN, P. Metodická pomůcka ke zpracování závěrečných prací. Závazné pokyny a doporučení pro seminární, bakalářské, diplomové a jiné závěrečné práce na TF JU. TF JU. České Budějovice, 2010.

Požadavky

Předmět si zapisují studenti, kteří předpokládají, že odevzdají hotovou závěrečnou práci ve stanoveném termínu, tj. do 31. března daného roku.

Garant

PhDr. Jan Samohýl, Th.D.