Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obhajoba bakalářské práce (KPD / OBHB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPD / OBHB - Obhajoba bakalářské práce, Teologická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět nesestává z rozvrhované výuky, studenti si volí z nabízených termínů vypsaných pro obhajoby závěrečných prací (květen/červen, srpen/září). Podrobný harmonogram obhajob následně sestavuje studijní oddělení na základě požadavků předsedů jednotlivých zkušebních komisí.

Získané způsobilosti

Student prokáže schopnost prezentovat výsledky své vlastní práce, vyjádřit se k podstatným podnětům posudků práce, reflektovat je a výstižně zodpovědět na relevantní dotazy komise.

Literatura

VEBER, T.; BAUMAN, P. Metodická pomůcka ke zpracování závěrečných prací. Závazné pokyny a doporučení pro seminární, bakalářské, diplomové a jiné závěrečné práce na TF JU. České Budějovice. Opatření děkana TF JU k realizaci státních závěrečných zkoušek. Dostupné na www.tf.jcu.cz/deska/dekan/platna.

Požadavky

Předmět si zapisují studenti, kteří předpokládají, že odevzdají hotovou závěrečnou práci ve stanoveném termínu, tj. do 31. března daného roku.

Garant

doc. PhDr. Ludmila Muchová, Ph.D.