Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá praxe pro Nv_d (OPR / SPNV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OPR / SPNV - Souvislá praxe pro Nv_d, Teologická fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Absolvování 60 hodin přímé praxe v zařízení. První část praxe bude zaměřena na detailní seznámení se se zařízením, druhá část bude obsahovat plnění některých pracovních úkolů pod vedením zaměstnance zařízení, v třetí části bude student pracovat převážně samostatně, kontrolu provede pracovník zařízení. Po ukončení praxe zpracuje student zprávu o jejím průběhu. Ve zprávě se student zaměří zejména na formu řízení a rozhodování v zařízení.

Získané způsobilosti

Student získá základní informace o poslání a metodách práce organizace, je schopen aktivně se zapojit do práce organizace.

Literatura

Drucker, P. F. Řízení neziskových organizací. Praha: Management Press, 1994. ISBN 80-85603-38-1.GROHAR-MURRAY, M., E. Zásady vedení a řízení v oblasti ošetřovatelské péče: Praha GRADA. 2003. 315 s. ISBN 80-247-0267-3. Praha: Grada Publishing, 2007. ISBN 978-80-247-1407-3.

Požadavky

Absolvování praxe v daném rozsahu. Vypracování zprávy z praxe.Konkrétní požadavky pro daný semestr naleznou studenti na webových stránkách oddělění praxe.

Garant

Mgr. Magdalena EHRLICHOVÁ

Vyučující

Mgr. Magdalena EHRLICHOVÁMgr. Magdalena EHRLICHOVÁ