Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Konverze na ekolog. způsob hospodaření (KAES / QKEZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAES / QKEZ - Konverze na ekolog. způsob hospodaření, Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Antropoekologický systém krajiny, udržitelný rozvoj, programy trvale udržitelného rozvoje, udržitelné zemědělství, systémy zemědělského hospodaření, průzkum a analýza stavu krajiny, územní systémy ekologické stability, geo a bioekologické zonace, látkově energetické toky a bilance. Konverze na ekologický způsob hospodaření, aplikace agroenvironmentálních opatření a zásad správné zemědělské praxe.

Literatura

Moudrý, J.jr., Moudrý, J., Konvalina, P., Kalinová, J.:. Konverze na ekologické hospodaření a projektování ekologických farem. JU ZF v Č. Budějovicích, 2007. ISBN 978-80-7394-045-4.Váchal, J., Moudrý, J. Projektování trvale udržitelných systémů hospodaření. JU ZF v Č. Budějovicích, 2002. Demo, M., Látečka, M. Projektování trvalo udržatelných polnohospodárskych systemov v krajine. 2000. Škeřík, J. Přechod podniku na ekologické zemědělství. Praha, UZPI, 1995.

Garant

doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.