Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika obecné a anoganické chemie (KCH / DIC2A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KCH / DIC2A - Didaktika obecné a anoganické chemie, Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Didaktický rozbor tématu Vlastnosti látek2. Didaktický rozbor tématu Směsi3. Didaktický rozbor tématu Roztoky4. Didaktický rozbor témat Voda a Vzduch5. Didaktický rozbor témat Atomy a molekuly, Chemické prvky6. Didaktický rozbor tématu Vodík7. Didaktický rozbor tématu Kovy8. Didaktický rozbor tématu Významné nekovy a polokovy9. Didaktický rozbor tématu Chemická vazba10. Didaktický rozbor tématu Názvosloví anorganické chemie11. Didaktický rozbor tématu Základní přírodní zákony12. Didaktický rozbor tématu Chemické reakce a rovnice13. Didaktický rozbor témat Oxidy, Sulfidy14. Didaktický rozbor tématu Halogenidy

Získané způsobilosti

Absolventi jsou seznámeni se základními metodami výuky obecné a anorganické chemie.

Literatura

Čipera J., Svoboda L. (2000). Didaktika chemie I, Jihočeská univerzita ZF, Č.Budějovice. Čipera J., Svoboda L. (2001). Didaktika chemie II, Jihočeská univerzita ZF, Č.Budějovice. Čipera J. Základy didaktiky obecné a anorganické chemie, UK, Praha. 1986.

Požadavky

Zvládnutí vědomostního základu vybraných kapitol z didaktiky obecné a anorganické chemie s ohledem na potřebné vstupní vědomosti v oblasti obecné didaktiky chemie, které jsou pro pochopení obsahu předmětu nutné.

Garant

doc. RNDr. Lubomír Svoboda, Ph.D.

Vyučující

doc. RNDr. Lubomír Svoboda, Ph.D.