Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe odborná (KKM / PODB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKM / PODB - Praxe odborná, Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti plní praxi v odborné firmě dle vlastní volby. Firmu a náplň praxe je však před nástupem nutné nechat předem schválit garantem praxe. Je nutné mezi školou a formou uzavřít smlouvu a pro doložení absovování předložit garantovi potvrení od firmy, v němž bude uvedena náplň studentovy praxe odpovídající předem dohodnuté náplni. Délka praxe v bakalářském studiu je 10 pracovních dní po 8 pracovních hodinách,v navazujícím studie je délka praxe 20 pracovních dní po 8 pracovních hodináchPraxi je možno absolvovat ve firmách zabývající se zěmědělstvím, nemovitostmi, stavebnictvím, geodézií nebo na úřadech (např. místní samospráva, stavební, pozemkový, katastrální). Jako praxe se neuznává čistě obchodní činnost!! Praxi je nutné doložit nejpozději dva dny předukončením semestru. Jemožné i absolvovat i o prázdninách.

Literatura

Maršík, Z. Základy geodézie a kartografie (pro zemědělské inženýry). JUZF České Budějovice. 1998. Hánek, P. - Hánek, P. (jr.) - Maršíková, M. Geodézie pro obor PÚPN. 2008.

Garant

Ing. Bc. Martin Pavel