Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zemědělské stavby (KKM / ZST)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKM / ZST - Zemědělské stavby, Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Historie, současnost a budoucnost osídlení venkovského prostoru. 2. Současná legislativa ve vztahu k zemědělským stavbám. 3. Projektová a realizační činnost. ČKAIT. 4. Základní přehled o stavebních materiálech. 5. Základní přehled o stavebních materiálech. 6. Základní přehled o stavebních materiálech. 7. Základní přehled o stavebních konstrukcích. 8. Realizace staveb a uvedení do provozu (kolaudace). 9. Budovy a stavby pro skot. 10. Budovy a stavby pro ostatní živočišnou výrobu. 11. Budovy a stavby pro rostlinnou výrobu a potravinářské sklady. 12. Budovy a stavby pro chemickou ochranu a manipulaci s výkaly. 13. Zahradnické stavby a potravinářské mini-provozovny. 14. Inženýrské stavby.

Literatura

Martínek, M., Kozel, J. Architektura a plánování venkova. Brno, ČVUT Brno- fakulta architektury, 1993. ISBN 80-214-0503-1.Norma a vyhláška. Sýkora, J. Venkovský prostor. Praha, 1998.

Garant

Ing. Jan Závitkovský

Vyučující

Ing. Jan ZávitkovskýIng. Jan Závitkovský