Předmět Zařízení a stroje v potravin. průmyslu (KKZP / ZSPP)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKZP / ZSPP - Zařízení a stroje v potravin. průmyslu, Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1. Základní zpracovatelské procesy rostlinných a živočišných surovin.2. Legislativní požadavky na strojní vybavení.3. Legislativní požadavky pro potravinářský průmysl.4. Vozidla pro přepravu surovin a živých zvířat.5. Vozidla pro přepravu výrobků.6. Technická zařízení pro zpracování rostlinných produktů ? kvasné procesy (těstárny a pekárny).7. Technická zařízení pro zpracování rostlinných produktů ? kvasné procesy (pivo a destiláty).8. Technická zařízení pro zpracování živočišných produktů ? mlékárenský průmysl.9. Technická zařízení pro zpracování živočišných produktů ? mlékárenský průmysl.10. Technická zařízení pro zpracování živočišných produktů ? masný průmysl a zpracování drůbeže ? porážky, bourárny.11. Technická zařízení pro zpracování živočišných produktů ? masný průmysl a zpracování drůbeže ? masná výroba.12. Technická zařízení pro zpracování ryb.13. Technická zařízení pro speciální zpracování - korýši, plži,....14. Technologické celky ve zpracovatelském průmyslu.
Garant
Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Vyučující
Ing. Dana JirotkováIng. Hana Kábelovádoc. Ing. Eva Samková, Ph.D.Ing. Pavel Smetana, Ph.D.doc. Ing. František Vácha, CSc.