Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář (KSPR / QDS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSPR / QDS - Diplomový seminář, Zemědělská fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seminář je zaměřený na získávání a zpracování odborných dat s důrazem na zahraniční zdroje, jejich následné využití k vlastnímu studiu a zpracování diplomové práce. Absolventi mají dobré teoretické znalosti v oblasti získávání dat, orientují se v práci s literaturou a literárními zdroji.Znají možnosti jednotlivých databázových systémů a jejich přístupnost z akademické i veřejné sítě, orientují se v možnostech využití knihovních systémů.Absolventi mají přehled o dílčích problematikách v oboru své diplomové práce. Znalosti absolventů semináře shrnují znalosti přístupu k nejnovějším poznatkům a informacím v oboru.

Získané způsobilosti

Mají schopnost vyhledávat a kvalifikovaně zpracovávat informace, na základě kterých jsou schopni vytvářet vlastní hypotézy a předpoklady. Umějí vyhledávat nové strategické přístupy a řešení a diskutovat o nich. Jsou schopni odůvodnění teoreticky získaných poznatků, včetně kritického posouzení. Uvažují v souvislostech a systémově.

Literatura

ČSN ISO 690-2 . Bibliografické citace. Část 2: Elektronické dokumenty nebo jejich části (účinnost od 1.2.2000). ČSN ISO 690 - ČSN ISO 690 . Bibliografické citace. Obsah, forma a struktura (účinnost od 1.12.1996). Špačková,A. Moderní rétorika. Praha, 2006. ISBN 80-247-1704-2.Hierhold, E. Rétorika a prezentace. Praha, 2008. ISBN 978-80-247-2423-2.

Požadavky

Prezentace seminární práce.

Garant

doc. RNDr. Jaroslav Boháč, DrSc.

Vyučující

doc. RNDr. Jaroslav Boháč, DrSc.doc. RNDr. Jaroslav Boháč, DrSc.