Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe 2 (KKL / CCOP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKL / CCOP2 - Odborná praxe 2, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Cvičení:1.týden: Odborná praxe na interním oddělení2. týden: Odborná praxe na traumatologickém oddělení3. týden: Odborná praxe na dětském oddělení4. týden: Odborná praxe na chirurgickém oddělení5. týden: Součinnostní cvičení se složkami IZS , lanové techniky a modelové situace (spolupráce s PČR)

Získané způsobilosti

Studenti se naučí se zhodnotit prostředí (materiální a společenské), ve kterém lidé žijí, rizika pro jejich zdraví, seznámí se s druhy onemocnění, která se v daném prostředí vyskytují s potřebou preventivních opatření a metodami zdravotní výchovy individuální i skupinové. Dále se naučí základním ošetřovatelským dovednostem na oddělení následné péče a seznámí se službami a zařízeními kde je poskytována sekundární a terciální péče.

Literatura

Informované souhlasy pacientů k prováděným výkonům. Standardy ošetřovatelské a porodnické péče jednotlivých oddělení.

Požadavky

Požadavky na zápočet: 100% účast na odborné praxi,student plní předepsané výkony podle Logbooku,vypracovává kazuistiky ošetřovatelské péče podle pracovišť kde právě vykonává odbornou praxi, pracoviště praktických činností musí být ošetřena smluvně.

Garant

Mgr. Jana Neumannová Štechová, DiS.Mgr. Pavlína PickováPhDr. Renata Podhorská