Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce-konzultace 1 (KKL / TBAP1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KKL / TBAP1 - Bakalářská práce-konzultace 1, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahové zaměření:Individuální konzultace bakalářské práce:1. seznámení vedoucího s požadavky na studenta2. rešerše k zadanému tématu, studium literatury3. osnova bakalářské práce4. teoretická část bakalářské práce5. návrh metodiky, příprava pilotní studie6. příprava a návrh metodiky, výzkumných technik7. způsoby interpretace výsledků8. konstrukce diskuse, závěru9. citace zdrojů dle citačních norem10. příprava na obhajobu práceDalší konzultace jsou umožněny dle potřeb studenta při tvorbě práce.

Získané způsobilosti

Student pracuje s členěním bakalářské práce.Student pracuje se stylistikou práce.Student pracuje s citacemi z literatury.Student pracuje s textem bakalářské práce.Student pracuje s grafy.Student pracuje s diskusí a závěrem práce.Student pracuje s klíčovými slovy.Student pracuje s přílohami práce.Student pracuje s autoreferátem práce.Student pracuje s abstraktem práce.

Literatura

Kozlová, L., Kubelová, V. Jak psát bakalářskou a diplomovou práce. ZSF JU České Budějovice, 2009. Meško, D. a kol. Akademická příručka. Osveta Martin, 2006. ISBN ISBN 80-8063-219-.Chloupek J. - Čechová M. - Krčmová M. - Minářová E.:. Stylistiky češtiny. Praha, SPN, 1991. Bártlová, S., Hnilicová, , H. vybrané metody a techniky. Zjištování spokojenosti pacientů . Brno: IDV PZ, 2000. ISBN 80-7013-311-2.

Požadavky

Požadavky pro udělování zápočtu:5 povinných konzultací s vedoucím bakalářské práce, plnění úkolů stanovených vedoucím práce ve stanoveném termínu, aktivní vyhledávání informačních zdrojů studentem, aktivita studenta při konzultacích