Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Organizace práce v laboratořích (KLI / HORLA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KLI / HORLA - Organizace práce v laboratořích, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Organizace práce v laboratořích obecně2. Organizace práce v biochemické laboratoři3. Organizace práce v hematologické laboratoři4. Organizace práce ve virologické laboratoři5. Organizace práce v imunohematologické laboratoři6. Organizace práce v genetické laboratoři7. Organizace práce v mikrobiologické laboratoři8. Organizace práce v histologické laboratoři9. Organizace práce v hygienické laboratoři10. Organizace práce ve farmakologické laboratořiSemináře:1. Organizační proces v biochemických laboratořích2. Organizační proces v hematologické laboratoři3. Organizační proces v mikrobiologické laboratoři4. Organizační proces ve virologické laboratoři5. Organizační proces v genetické laboratoři6. Organizační proces ve farmakotoxikologické laboratoři7. Organizační proces v ostatních laboratořích

Získané způsobilosti

Student získá základní orientaci v organizaci práce v jednotlivých typech laboratoří se zdůrazněním odlišností mezi jednotlivými odbornostmi (typy laboratoří).

Literatura

Milan Dastych a kol.. Klinická Biochemie, Masarykova univerzita, Brno 2008. 2008.

Požadavky

Aktivní účast studenta na seminářích.

Garant

Ing. Marie Kašparová

Vyučující

Ing. Marie KašparováIng. Marie Kašparová