Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informační technologie 2 (KLI / OINT2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KLI / OINT2 - Informační technologie 2, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Semináře:1. MS Excel 2003 - menu soubor, úpravy, zobrazit2. MS Excel 2003 - menu vložit, formát, nástroje, data, okno, nápověda3. MS Excel 2003 - tvorba a úprava tabulek, styly, formát, definice vzorců, vkládání funkcí4. MS Excel 2003 - definice vzorců, vkládání funkcí5. MS Excel 2003 - tvorba a úprava grafů, styly, formát6. MS Excel 2003 - práce s daty, filtry, řazení, export, import dat7. Úprava diplomové práce - formát stránky, formát odstavců a nadpisů8. Úprava diplomové práce - definice stylů, odkazy, generování obsahu9. Práce s digitálním fotoaparátem a základní úprava snímků10. Zápočet

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování tohoto předmětu by měl mít student schopnost maximálně využívat moderní informační a komunikační technologie v dalším studiu a v budoucí profesi.

Literatura

YOUNG, M. J., HALVORSON, M.:. Mistrovství v Microsoft Office 2003. Brno: Computer Press a.s., 2004. VOGLOVÁ, B.:. Office 2003 - tipy a triky pro praxi. Praha: Grada Publishing, 2004.

Požadavky

- průběžné hodnocení aktivní práce při cvičeních- zvládnutí samostatného úkolu na posledním cvičení

Garant

PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Pavel Pavlík, Ph.D.