Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Zdravotnická informatika (KLI / TZDIN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KLI / TZDIN - Zdravotnická informatika, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.-2. týden Přehled současného hardwaru využívaného ve zdravotnictví3. týden Současné možnosti připojení k internetu4. týden Ochrana a záloha dat5. týden Sběr a zpracování dat6.-7. týden Databázové systémy - základy8.-10. týden Nemocniční informační systémy a jejich implementace11. týden Ambulantní informační systémy a jejich implementace12. týden Elektronické zdravotní knížky13. týden eHealth v ČR a EU14. týden Zápočet

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování tohoto předmětu by měl mít student schopnost maximálně využívat moderní informační a komunikační technologie v dalším studiu a v budoucí profesi.

Literatura

ZVÁROVÁ, J. Biomedicínská informatika - podrobná uživatelská příručka. Praha: Karolinum, 2002. 162 s. ISBN 80-246-0609-7. http://www.zpmvcr.cz/cz/e-komunikace/karta-zivota.html. http://zdravotnictvi.expo-net.cz. KRUCZEK, A. Microsoft Access 2010 - podrobná uživatelská příručka. Brno: Computer Press, 2010. 392 s. ISBN 978-80-251-3289-0. www.izip.cz. www.medinfo.cz. www.stapro.cz. www.uzis.cz.

Požadavky

Průběžné hodnocené aktivní práce při cvičeních, individuální příprava studenta na cvičení, zvládnutí samostatného úkolu na posledním cvičení.

Garant

Ing. Milan Tržil

Vyučující

Ing. Milan Tržil