Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informatika 2 (KLI / XINF2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KLI / XINF2 - Informatika 2, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přednášky:1. - 2. týdenBezpečnost dat, elektronická pošta.3. - 5. týdenRozvoj prezentačních schopností.6. - 9. týdenMultimedia - digitální fotografie, zpracování digitálního zvuku.10. - 14. týdenRámcové informace o specializovaných programech (InChI, programy pro QSAR, grafická rozhraní pro prezentace struktur toxických látek, modelování šíření radioaktivních a toxických látek v životním prostředí a další dle aktuálního vývoje v oboru).Semináře:1. - 14. týden Prezentace seminárních prací zpracovaných studenty s využitým probíraných technologií.

Získané způsobilosti

Po úspěšném absolvování tohoto předmětu by měl mít student schopnost maximálně využívat moderní informační a komunikační technologie v dalším studiu a v budoucí profesi.

Literatura

BROŽ, M.:. Microsoft Office Excel 2003 - podrobná uživatelská příručka. Brno: Computer Press a.s., 2004. MAGERA, I.:. Microsoft Office PowerPoint 2003 - podrobná uživatelská příručka. Brno: Computer Press a.s., 2005. BROŽ, M.:. Microsoft Office Word 2003 - podrobná uživatelská příručka. Brno: Computer Press a.s., 2004. CHALUPA, R.:. Fotografie, hudba a video ve Windows XP. Brno: Computer Press a.s., 2005. YOUNG, M. J., HALVORSON, M.:. Mistrovství v Microsoft Office 2003. Brno: Computer Press a.s., 2004. VOGLOVÁ, B.:. Office 2003 - tipy a triky pro praxi. Praha: Grada Publishing, 2004.

Požadavky

- průběžné hodnocení aktivní práce při cvičeních- semestrální práce

Garant

Mgr. Olga Dvořáčková

Vyučující

Mgr. Olga DvořáčkováMgr. Olga Dvořáčková