Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe individuální 2 (KOP / KVPI2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOP / KVPI2 - Odborná praxe individuální 2, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

90 hodinKlinická pracoviště:Traumatologické, ortopedické, kardiologické a urologické oddělení

Získané způsobilosti

Student/ka zná specifika ošetřovatelské péče na traumatologickém, ortopedickém, kardiologickém a urologickém oddělení Student/ka umí pečovat o pacienty s úrazem.Student/ka umí používat nejčastější ošetřovatelské diagnózy a možné intervence v rámci ošetřovatelského procesu na traumatologickém, ortopedickém, kardiologickém a urologickém oddělení.Student/ka má přehled o vyšetřovacích metodách prováděných na traumatologickém, ortopedickém, kardiologickém a urologickém oddělení.Student/tka zná speciální ošetřovatelské dovednosti na traumatologickém, ortopedickém, kardiologickém a urologickém oddělení.Student/tka se umí zapojit do ošetřovatelského týmu na traumatologickém, ortopedickém, kardiologickém a urologickém oddělení.Student/ka zná přístrojovou technikou používanou na traumatologickém, ortopedickém, kardiologickém a urologickém oddělení.Student/tka umí aplikovat teoretické vědomosti v praxi.Student/tka se zdokonalil/a v komunikačních dovednostech v rámci poskytování ošetřovatelské péče.

Literatura

Mikšová, Z., Janošíková, M., Zajíčková, M. Kapitoly z ošetřovatelské péče I. Mikšová, Z., Janošíková, M., Zajíčková, M. Kapitoly z ošetřovatelské péče II.

Požadavky

student/tka aktivně přistupuje k plnění cílů uvedených v Logbooku (přehledu ošetřovatelských intervencí) a iniciativně provádí sebereflexi osobního rozvoje.Plánování osobních studijních cílůOsvojování si praktických dovednostíKonzultace s mentorem odborné praxeKonzultace se supervizorem100% docházka, dodržování pracovní doby, dodržování předepsané úpravy, aktivní práce s logbookem, aktivní přístup k praktické výuce, vypracování kasuistik a plánů ošetřovatelské péče na jednotlivých odděleních dle modelu Gordonové

Garant

Mgr. Dita Nováková, Ph.D.