Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce - konzultace 2 (KOP / PBPK2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KOP / PBPK2 - Bakalářská práce - konzultace 2, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Individuální konzultace bakalářské práce:1. seznámení vedoucího s požadavky na studenta, rešerše k zadanému tématu, studium literatury2. osnova bakalářské práce, teoretická část bakalářské práce3. metodika, pilotní studie4. způsoby interpretace výsledků, konstrukce diskuse, závěru5. citace zdrojů dle citačních norem, příprava na obhajobu práceDalší konzultace jsou umožněny dle potřeb studenta při tvorbě práce.

Získané způsobilosti

Studentka pracuje s členěním bakalářské práce.Studentka pracuje se stylistikou práce.Studentka pracuje s citacemi z literatury.Studentka pracuje s textem bakalářské práce.Studentka pracuje s grafy.Studentka pracuje s diskusí a závěrem práce.Studentka pracuje s klíčovými slovy.Studentka pracuje s přílohami práce.Studentka pracuje s autoreferátem práce.Studentka pracuje s abstraktem práce.

Literatura

ČMEJRKOVÁ, S., DANEŠ, F., SVĚTLÁ, J. Jak napsat odborný text. Praha: Leda, 1999. ISBN 80-85927-69-1. GREENHAQH, T., JANOUT, V., HORČIČKA, M. Jak pracovat s vědeckou publikací. Grada. Praha, 2003. ISBN ISBN 80-247-0310-.Disman, M. Jak se píše sociologická znalost. Praha, 2000. ISBN 80-246-0139-7.Ivanová, K. - Jurčíková, L. Písemné práce na vysokých školách ze zdravotnických zařízení. Olomouc, 2005. ISBN 80-244-0992-5.

Požadavky

5 povinných konzultací s vedoucím bakalářské práce, plnění úkolů stanovených vedoucím práce ve stanoveném termínu, aktivní vyhledávání informačních zdrojů studenem, aktivita studenta při konzultacích