Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná praxe 3 (KPP / WPOPC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KPP / WPOPC - Odborná praxe 3, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Souvislá odborná praxe v rozsahu 90 hodin

Získané způsobilosti

Vykonávat základní výchovnou a pedagogickou činnost, ve spolupráci s pedagogem pedagogicky vést žáka podle individuálního vzdělávacího plánu, aktivně být nápomocen pedagogovi s pedagogickou činností žáků.

Literatura

ZELINKOVÁ, O. Pedagogická diagnostika a individuální vzdělávací program. Praha: Portál, 2001. ISBN 80-7178-544-X. Rádlová. Speciálně pedagogická diagnostika, Montanex , ISBN 80 - 7225 - 114 - 7. Eva Sroková, Dagmar Vavrošová:. Speciálně pedagogická diagnostika ve školní praxi, Montanex , ISBN 80-7225-143-0. Vyhláška č. 73/2005 Sb., o vzdělávání dětí, žáků a studentů se speciálními vzdělávacími potřebami a dětí, žáků a studentů mimořádně nadaných [on-line]. Poslední revize 2009. Dostupné z: < http://portal.gov.cz>. Zákon č. 561/2004 Sb., školský zákon [on-line]. Poslední revize 2009. Dostupné z: .

Požadavky

- účast na praxích v rozsahu 100 % hodinové dotace- účast na úvodní informační schůzce a závěrečné reflexi praxe s vedoucím praxe- splnění náplně odborné praxe vymezené vedoucím praxe- zpracování deníku praxe v rozsahu stanoveném vedoucím praxe

Garant

Mgr. Věra KoppováMgr. Veronika MíkováMgr. Zdeněk Toušek