Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Metodický seminář k diplomové práci (KSO / SSSDP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KSO / SSSDP - Metodický seminář k diplomové práci, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

V prvním bloku budou studující seznámeni s formálními a obsahovými požadavky na zadání diplomové práce za použití příkladů zpracovaných zadání. Součástí budou informace o práci s literaturou v rámci diplomové práce (relevance jednotlivých typů zdrojů, práce s databázemi elektronických zdrojů, citační norma).Druhý blok se bude zaměřovat na formální a obsahové požadavky diplomové práce a její presentace. Budou diskutována skladba odborné práce a řazení jednotlivých oddílů, grafické zpracování práce včetně zpracování tabulek a obrázků. Budou použity praktické příklady.Třetí blok bude pracovat s konkrétními náměty studujících týkajících se zadání diplomové práce a formálních požadavků vlastní diplomové práce.

Literatura

Hubík, S. Hypotéza: metodologický nástroj výzkumu ve společenských vědách. České Budějovice: ZSF JU, 2006. ISBN 80-7040-842-1.Popper, K. R.:. Logika vědeckého bádání ? Logik der Forschung (1934, německy. Praha, 1995. Rubin, Allen - Babbie, Earl R. Research methods for social work. Belmont : Wadsworth Publishing Company, 1989. ISBN 0-534-10056-2.PUNCH, K., F. Úspěšný návrh výzkumu. Praha: Portál, 2008. ISBN 978-80-7367-468-7.

Požadavky

Seminární práce v podobě zadání diplomové práce.