Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Hygiena práce a prac. lékařství-praxe (KVZ / ZBHPL)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KVZ / ZBHPL - Hygiena práce a prac. lékařství-praxe, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Seznámení s organizačních řádem KHS se zaměřením na odborné úseky a náplň oboru hygieny práce. Získání informací o činností jednotlivých oddělení a specifik oboru s přihlédnutím ke specifice daného územního pracoviště. Seznámení s kompetencemi a pozicí orgánu ochrany veřejného zdraví jako dozorového orgánu státní správy. Získání základních informací o osvojení praktických výstupů a zásad při posuzování projektové dokumentace , účast na kolaudacích a podobných jednáních.

Získané způsobilosti

Teoretické a praktické znalosti oboru hygiena práce.

Literatura

MOTYČKOVÁ, P. Kategorizace práce podle zákona č. 258/2000Sb., ve znění zákona č. 274/2003 Sb. a vyhlášky č.432/2003. ASPI Praha, 2005. KOLEKTIV AUTORŮ. Pracovní lékařství, díl I.-III. Praha, CIVOP, 1995. Bencko, V., Cikrt, J. Toxické kovy v životním a pracovním prostředí člověka. Praha, 2005. vyhl. 89/2001 Sb., kterou se stanoví podmínky pro zařazování prací do kategorií, v platném znění.

Požadavky

Teoretické a praktické znalosti oboru hygiena práce.

Garant

doc. MUDr. Kvetoslava Kotrbová, Ph.D.