Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk 3 (ODJ / DANJ3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu ODJ / DANJ3 - Anglický jazyk 3, Zdravotně sociální fakulta, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (JU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Úvodní hodina2. Hygiena3. Nozokomiální infekce4. Výsledky testů5. Sledování pacienta6. Záznam a interpretace životních funkcí7. Typy léků a způsoby jejich podání8. Dávkování9. Popis experimentu10.Monitorování účinků léků11.Matematický zápis12.Interpretace grafu13.Chemické názvosloví14.Zápočet

Získané způsobilosti

Pokročilí: Student rozumí základní terminologii a je schopen pracovat s odborným jazykem. Důraz je kladen na získání aktivních jazykových znalostí a dovedností, které tvoří předpoklad pro komunikaci v cizím jazyce nezbytnou pro výměnné studijní pobyty, dále na rozvoj dovedností potřebných pro porozumění zdravotních textů nebo mluvčích na zdravotních konferencích.

Literatura

Grice, Tony. Nursing 1. OUP, 2007. Grice, Tony. Nursing 2. OUP, 2008. Bláha J. English for Health and Social Studies, Jihočeská univerzita, ZSF 2005. Murphy, R. English Grammar in Use, CUP 1997.

Požadavky

požadavky pro zápočet: test požadavky ke zkoušce: ústní zkouška - odborná prezentace a následná diskuze

Garant

Mgr. Pavel Bluďovský