Předmět Chemická analýza potravin (CHAP-D)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CHAP-D - Chemická analýza potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1.Stanovení bílkovin a aminokyselin. (dotace 1/0)2.Stanovení sacharidů, stanovení tuků, kalorická hodnota. (dotace 1/0)3.Aditiva v potravinách a metody jejich stanovení. (dotace 1/0)4.Vitamíny v potravinách-- význam a stanovení. (dotace 1/0)5.Kontaminující látky v potravinách -- metody jejich detekce a stanovení. (dotace 1/0)6.Identifikace geneticky modifikovaných potravin. (dotace 1/0)
Literatura
TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZHÁLKOVÁ, J. -- RUMÍŠKOVÁ, M. -- RIEGLOVÁ, J.Analýza potravinÚjezd u BrnaStraka2000809027753-5ZHÁLKOVÁ, J. -- RUMÍŠKOVÁ, M. -- RIEGLOVÁ, J.Analýza potravinÚjezd u BrnaIvan Straka200180-86494-02-0ZKUBÁŇ, V. -- KUBÁŇ, P.Analýza potravinBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně2007978-80-7375-036-7
Požadavky
zkouška
Garant
prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.
Vyučující
prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.