Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Chemická analýza potravin (CHAP-D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CHAP-D - Chemická analýza potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Stanovení bílkovin a aminokyselin. (dotace 1/0)2.Stanovení sacharidů, stanovení tuků, kalorická hodnota. (dotace 1/0)3.Aditiva v potravinách a metody jejich stanovení. (dotace 1/0)4.Vitamíny v potravinách-- význam a stanovení. (dotace 1/0)5.Kontaminující látky v potravinách -- metody jejich detekce a stanovení. (dotace 1/0)6.Identifikace geneticky modifikovaných potravin. (dotace 1/0)

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZHÁLKOVÁ, J. -- RUMÍŠKOVÁ, M. -- RIEGLOVÁ, J.Analýza potravinÚjezd u BrnaStraka2000809027753-5ZHÁLKOVÁ, J. -- RUMÍŠKOVÁ, M. -- RIEGLOVÁ, J.Analýza potravinÚjezd u BrnaIvan Straka200180-86494-02-0ZKUBÁŇ, V. -- KUBÁŇ, P.Analýza potravinBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně2007978-80-7375-036-7

Požadavky

zkouška

Garant

prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.

Vyučující

prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.