Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Chemie organická - CV K (COR-CK)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu COR-CK - Chemie organická - CV K, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Úvodní seminář (dotace 0/2) a.Názvosloví v organické chemii, základy2.Praktické laboratorní cvičení (dotace 0/3) a.Vlastnosti organických látek: halogenderiváty, aminosloučeniny, nitrosloučeniny, hydroxyderiváty, karbonylové sloučeniny, karboxylové kyseliny.b.Vlastnosti přírodních látek: Sacharidy, lipidy, rostlinné pigmenty, bílkoviny.

Získané způsobilosti

Všeobecné kompetence: -dovednosti spojené s využíváním a zpracováním informací-odhodlání k úspěchu-schopnost řešit problémy-schopnost samostatné práce-základní všeobecné znalosti-základní výpočetní dovednostiOborově specifické kompetence: -Schopnost praktických dovedností laboratorní techniky organické chemie

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZABSOLÍNOVÁ, H.Organická chemie (cvičení)BrnoMendelova univerzita v Brně2010978-80-7375-374-0ZFIKR, J. -- KAHOVEC, J.Názvosloví organické chemieOlomoucRubico200280-85839-71-7DHRDLIČKA, P.Chemie dřeva : cvičeníBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně199980-7157-413-9

Požadavky

Pro zápočet je požadována účast cvičení, dosažení předepsaného počtu bodů v testech (min. 60%). Upřesnění podmínek uvádí podrobný sylabus cvičení daného akademického roku.

Garant

doc. Ing. Jan Pospíchal, CSc.

Vyučující

Ing. Eliška Glovinová, Ph.D.doc. Ing. Jan Pospíchal, CSc.