Předmět Fyzikální vlastnosti potravin (FVP-D)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FVP-D - Fyzikální vlastnosti potravin, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1.Reologické vlastnosti potravin (dotace 0/0) a.Tokové vlastnosti potravinb.Viskoelastické vlastnostic.Hlavní směry aplikací
Literatura
TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZSEVERA, L. -- NEDOMOVÁ, Š.Fyzikální a mechanické vlastnosti potravinBrnoMendelova univerzita v Brně2011978-80-7375-521-8
Požadavky
Ústní zkouška
Garant
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
Vyučující
doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.