Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Krmivářství pro TP (KRM2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KRM2 - Krmivářství pro TP, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Krmiva jako suroviny pro výrobu krmných směsí (dotace 4/4) a.Nutriční charakteristika krmiv, jejich dietetické a technologické vlastnosti2.Konzervace krmiv (dotace 10/4) a.Způsoby konzervace krmiv.b.Konzervace sušením - technologický postup, technologické linky.c.Vliv sušení na nutriční hodnotu krmiv, využití sušených krmiv.d.Chemická konzervace krmiv3.Výroba krmných směsí a premixů (dotace 10/4) a.Technologické linky a postupy výroby.b.Skladování krmiv.c.Laboratorní kontrola ve výrobnách krmných směsí4.Legislativa vztahující se k výživě hospodářských zvířat (dotace 4/16) a.Výroba a distribuce krmných směsíb.Nutriční hodnota a využití krmných směsí

Literatura

TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZZEMAN, L. -- DOLEŽAL, P. -- KOPŘIVA, A. -- MRKVICOVÁ, E. -- PROCHÁZKOVÁ, J. -- RYANT, P. -- SKLÁDANKA, J. -- STRAKOVÁ, E. -- SUCHÝ, P. -- VESELÝ, P. -- ZELENKA, J.Výživa a krmení hospodářských zvířatPrahaProfi Press, s.r.o.200680-86726-17-7ZDOLEŽAL, P.Výživa zvířat a nauka o krmivech : (cvičení)BrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita200480-7157-786-3ZKOPŘIVA, A. a kol.Konzervace, skladování a úpravy krmivBrnoVŠZ199280-7157-029-XDKOPŘIVA, A. a kol.: Krmivářský průmysl. 1. vyd. MZLU v Brně, 1998. 106 s. Zákon o krmivech č. 91/1996 Sb., ve znění pozdějších změn a doplňků, včetně vyhlášek, kterými se zákon o krmivech provádí.

Požadavky

Písemná a ústní zkouška

Garant

prof. MVDr. Ing. Petr Doležal, CSc.

Vyučující

prof. MVDr. Ing. Petr Doležal, CSc.doc. Ing. Antonín Kopřiva, CSc.