Předmět Odborný jazyk - Angličtina, TP (OTAJT)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OTAJT - Odborný jazyk - Angličtina, TP, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1.Úchova potravin, balení a označování (dotace 0/2)2.Výživa, výživové vlastnosti potravin a trávení (dotace 0/2)3.Funkční vlastnosti potravin (dotace 0/2)4.Příprava receptu a postupy vaření (dotace 0/2)5.Technologie výroby cukru (dotace 0/2)6.Potraviny z obilovin, chléb a pekařské výrobky (dotace 0/2)7.Zpracování masa a masných výrobků (dotace 0/2)8.Mléčné výrobky (dotace 0/2)9.Úprava pitné vody (dotace 0/2)10.Technologie výroby piva (dotace 0/2)11.Výroba vína (dotace 0/2)12.Výroba čajů, antioxidanty (dotace 0/2)Výstupy předmětu:Všeobecné kompetence: -kapacita k učení se-pochopení kultur a zvyků v jiných zemích-schopnost aplikace znalosti v praxi-schopnost práce v mezinárodním kontextu-znalost druhého jazykaOborově specifické kompetence: -Schopnost porozumění odborným textům v cizím jazyce-Základní komunikace v daném jazyce-Znalost slovní zásoby-Znalost vedení korespondence v cizím jazyce
Získané způsobilosti
Všeobecné kompetence: -kapacita k učení se-pochopení kultur a zvyků v jiných zemích-schopnost aplikace znalosti v praxi-schopnost práce v mezinárodním kontextu-znalost druhého jazykaOborově specifické kompetence: -Schopnost porozumění odborným textům v cizím jazyce-Základní komunikace v daném jazyce-Znalost slovní zásoby-Znalost vedení korespondence v cizím jazyce
Literatura
TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNZCAMPBELL-PLATT, G.Food Science and TechnologyChichesterWiley-Blackwell2009978-0-632-06421-2DMURPHY, R.Essential grammar in use : a self study reference and practice book for elementary students of English : with answersCambridgeCambridge University Press2009978-0-521-67580-2
Požadavky
zkouška
Garant
Bc. Ing. Eva Sapáková, Ph.D.
Vyučující
Mgr. Lea HasíkováMgr. et Mgr. Miroslav Horák, Ph.D.Mgr. Petr NovákBc. Ing. Eva Sapáková, Ph.D.Ing. Nahanga Verter