Předmět Potravinářská technika (POTE-D)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu POTE-D - Potravinářská technika, Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně (MENDELU).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Obsah
1.Konzultace na začátku studia problematiky (dotace 0/0) a.Stanovení rozsahu a oblasti studiab.Upřesnění doporučené literatury2.Konzultace v průběhu studia (dotace 0/0) a.Upřesnění studované problematikyb.Diskuze nad odbornými problémy a jejich řešení
Literatura
TypAutorNázevMísto vydáníNakladatelRokISBNDRICHARDSON, P.Thermal Technologies in Food ProcessingCambridgeWoodhead Publishing20010-8493-1216-7DRUŽBARSKÝ, J. -- GRODA, B. a kol.Potravinárska technikaPrešovFakulta výrobných technológií so sídlom v Prešove200580-8073-410-0DFILKOVÁ, I.Vybrané statě z potravinářské technikyPrahaČVUT199080-01-00324-8DMAREČEK, J. -- GRODA, B.Technika pro zpracování živočišných produktů I.BrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita199680-7157-183-0DMAREČEK, J. -- GRODA, B.Technika pro zpracování živočišných produktů IIBrnoMendelova zemědělská a lesnická univerzita199680-7157-205-5
Požadavky
zkouška
Garant
prof. Ing. Bořivoj Groda, DrSc.
Vyučující
prof. Ing. Bořivoj Groda, DrSc.